FREMTIDEN ER
STÅLSAT

”Kunderne oplever fornyelser og styrkelser med fokus på effektiv Engineering & Supply i høj kvalitet”

Historien er, at PipeCon A/S og ARM Steel Solutions A/S var to selvstændige virksomheder frem til 2017, hvor Buur Invest A/S viderefører de to selskaber under samme ledelse og domicil i Varde.

1986

ARM Steel Solutions A/S starter i Alslev, nær Varde i sydvestjylland. Firmaet startede med navnet Alslev Rustfri Montage A/S. Det er forbogstaverne i firmanavnet der skaber navnet ARM. Virksomhedens fokus var fra starten produktion i rustfri stål, sort stål og aluminium.  

1997

PipeCon A/S starter i Grønbjerg ved Spjald i midtjylland, og har domicil i Skjern frem til 2017, hvor virksomheden flyttes til Varde. Virksomhedens fokus var fra starten teknisk design, udvikling og produktion af produkter i rustfri stål, sort stål og aluminium.

2017

PipeCon A/S og ARM Steel Solutions A/S får fælles fokus i 2017, og adresse i Varde. Det gør virksomhederne stærke til at levere løsninger, der fra udviklingsfasen er gennemtænkt til kundernes individuelle ønsker og krav til høj kvalitet.

2018

Produktionen flyttes til afdelingen i Polen i 2018, for at styrke konkurrencekraften. Tekniske designere, ingeniører, salgsafdeling og administration styrkes i organisationen i Varde.

Kontakt os HER og hør mere, om vores kompetencer og historien bag PipeCon A/S og PipeCon-ARM Steel Solutions A/S.